Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - نشست خبري شهرام شکوهي به مناسبت برگزاري تازه‌ترين کنسرت اين خواننده در مردادماه، امروز شنبه 30 تير 97 در سالن مجموعه فرهنگي سرنا برگزار شد.
به گزارش«موسيقي ما»، شهرام شکوهي خواننده موسيقي پاپ، مهرداد منافي مديرعامل موسسه نداي رعنا هنر و تهيه کننده اين خواننده و سپهر بيگلري مشاور هنري و کارگردان کنسرت شکوهي به پرسش‌هاي خبرنگاران در خصوص فعاليت‌هاي اخير اين خواننده پاسخ گفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهرام شکوهي در آغاز برنامه با اشاره به غيبت طولاني خود از عرصه موسيقي کشور آن را به برخي مشکلات شخصي و عارضه قلبي خود مرتبط دانست و گفت: در عوض با آهنگ‌هاي خوبي که آماده کرده‌ايم به عرصه موسيقي بر مي‌گردم. مهرداد منافي تهيه کننده شهرام شکوهي در خصوص لغو کنسرت تيرماه و جايگزيني آن با کنسرت 25 مردادماه که همراه با تغيير مکان برگزاري کنسرت بوده است گفت: در تاريخ 20 تيرماه بليت‌هاي دو سانس کنسرت را به‌طور کامل فروخته بوديم که مشکل قلبي آقاي شکوهي اتفاق افتاد و به دليل دستور پزشک معالج ايشان براي استراحت مطلق يک ماه اين کنسرت به 25 مرداد ماه منتقل شد اما چون سالن ميلاد نمايشگاه براي آن تاريخ جا نداشت به سراغ سالن وزارت کشور رفتيم.
* مشکلات معيشتي جامعهشکوهي درباره کارهاي جديدي که در کنسرت 25 مردادماه ارائه خواهد کرد گفت: 4 آهنگ جديد با اسامي «دلبر طناز»، «آخرين نگاه»، «سختش نکن» و آهنگ جديدي که به‌زودي منتشر خواهد شد براي کنسرت 25 مرداد ماه به سبد آهنگ‌هاي ما اضافه مي‌شود که همگي اين قطعات جديد همراه با ويدئو کليپ خواهند بود.
وي در ادامه با اشاره به مشکلات معيشتي جامعه در طي ماه‌هاي اخير گفت: براي بسياري از مردم ما رفتن به کنسرتي با بليت حدود 200 هزار تومان ديگر امکان‌پذير نيست و اکثر خانواده‌ها مجبورند وقتشان را به نحو ديگري بگذرانند. اين از چند جهت آسيب زننده است؛ اولا مردم از لذت حضور در کنسرت موسيقي محروم مي‌شوند، از طرف ديگر چرخه اقتصادي که تعدادي از دست‌اندرکاران موسيقي از طريق آن گذران زندگي مي‌کنند از حرکت باز مي‌ايستد و نهايتاً به موسيقي ضربه وارد مي‌شود. واکنش اهالي موسيقي در برابر اين معضل معيشتي متفاوت بود و عده‌اي اآنها ترجيح دادند با برگزار نکردن کنسرت در مقابل آن جبهه بگيرند. ما درباره عکس‌العمل‌هاي هنرمندان اظهارنظر نمي‌کنيم اما قرار نداريم کنار بکشيم و کنسرت برگزار نکنيم. به‌جاي آن قصد داريم از سود خودمان بگذريم و کنسرت را با بليت ارزان‌تر برگزار کنيم.
اين خواننده موسيقي پاپ ايران در ادامه اظهار کرد: زماني قيمت بليت کنسرت‌هاي يک هنرمند براي او جنبه فخرفروشي داشت و افراد با برگزاري کنسرتي با بليت گران‌تر فخرفروشي مي‌کردند ولي من ترجيح مي‌دهم به‌جاي «گران‌ترين خواننده ايران» بودن ارزان‌ترين خواننده باشم اما در عوض يک خانواده 4 نفري بتواند با مبلغ حدود 200 هزار تومان به تماشاي کنسرت من بيايد.
* قيمت بليتوي درباره تغيير قيمت کنسرت 25 مردادماه خود گفت: بسياري از همکاران و برنامه گذاران مخالف اين کار بودند و آن را نوعي خودزني قلمداد مي‌کردند ولي من بر تصميم خود استوار ماندم و خواستم اين کار اتفاق بيفتد. من از دستمزد خودم گذشتم و تهيه کننده من هم از سود خود صرف‌نظر کرد فقط قيمت صندلي سالن و عوامل صحنه براي تعيين قيمت بليت اضافه شد و در حال حاضر قيمت بليت‌هاي اين کنسرت به‌طور ميانگين 50 هزار تومان است.قيمت صندلي‌ها بيش از 70 هزار تومان نيست و بخش اعظم سالن صندلي‌هاي با بليت‌هاي زير 50 هزار توماني هستند.
شکوهي در بخش ديگري از سخنان خود پيشنهاد کرد: سالن‌هاي بزرگ کشور فضاي خود را به‌رايگان در اختيار گروه‌هاي موسيقي قرار دهند تا کنسرت‌هاي رايگان يا خيلي ارزان براي مردم برگزار شود. وي افزود: اگر سالن‌هايي مثل وزارت کشور يا برج ميلاد و يا نمايشگاه بين المللي حاضر باشند سالن خود را رايگان در اختيار ما بگذارند ما با کمترين قيمت کنسرت برگزار خواهيم کرد. اين خواننده از ساير موزيسين‌ها و خواننده‌ها دعوت کرد در اين حرکت به او بپيوندند و با برگزاري کنسرت‌هاي مشترک ارزان قيمت امکان لذت بردن از کنسرت موسيقي را براي اقشار کم درآمد فراهم کنند.
* تور شهرستانمنافي درباره برنامه‌هاي آتي اين خواننده گفت: بعد از کنسرت تهران تور کنسرت‌هاي شهرستان‌ها برگزار مي‌شود. آقاي شکوهي دستمزدي براي هيچ يک از اين اجراها نمي‌گيرند و ما هم سودي از کنسرت برداشت نخواهيم کرد. به تهيه کننده‌هاي شهرستان‌ها اعلام کرديم که حق ندارند بليت‌ها را بالاتر از مبلغي مشخص به فروش برسانند حتي اگر مردم ما به اين روند علاقه داشته باشند اين کار را ادامه خواهند داد و از اين بابت منتي بر سر مردم نداريم بلکه مي‌خواهيم در کنار صحبت کردن کاري هم انجام دهيم.
شکوهي در تکميل صحبت‌هاي منافي گفت: بسياري از هنرمندان موفق عرصه موسيقي از قشر مرفه جامعه نيستند و واژه «نداشتن» براي ما عجيب نيست. من نه حرص پول دارم نه جوياي نام هستم ولي دوست دارم راهي پيدا کنم تا اندکي شادي و نشاط به مردم خود هديه کنم. واقعيت اين است که دنياي موسيقي خصوصاً در مباحث مالي اصلا محيط جذابي نيست. شکوهي در ادامه اين سخنان گفت: احساس مي‌کنم موسيقي ما از مسير درستش خارج شده؛ چه در شهر، چه ملودي، چه آوازخواني و چه اجراي زنده دچار ضعف شده‌ايم. من ترجيح مي‌دهم موزيسين يا خواننده نباشم تا اين که بخواهم صداي ضبط شده در کنسرت پخش کنم.سلامتي من به خاطر موسيقي و استرس‌هاي آن بود که به خطر افتاد.
* فشارهاي حاشيه‌ايسپهر بيگلري کارگردان و مشاور هنري برنامه‌هاي شکوهي درباره کنسرت مردادماه اين خواننده گفت: از تاريخ 19 اسفند 91 که آقاي شکوهي رسماً روي صحنه رفتند تا امروز همه اعضاي گروه پير شدند چون فشار وارد بر آن‌ها خصوصاً فشارهاي حاشيه‌اي بسيار بالاست.
منافي در ادامه همين سخنان گفت: در حوزه موسيقي تهيه کننده‌ها، خواننده و آهنگسازها پشتيبان يکديگر نيستند. اين تهيه کننده موسيقي ادامه داد: صدا و سيما قانون کپي رايت را رعايت نمي‌کند و همه کارها را هر زمان که بخواهد پخش مي‌کند
وي افزود: سالن‌هاي اجراي کنسرت هم امکانات مناسبي به هنرمندان نمي‌دهند؛ از صندلي نامناسب گرفته تا نور و صداي بي‌کيفيت همگي باعث افت کيفيت کار مي‌شوند و ما در ميان همه اين فشارها سعي مي‌کنيم کار خوبي بسازيم و به مردم ارائه دهيم تا با گوش دادن به موسيقي يا گذراندن ساعاتي در يک کنسرت خوب از زندگي لذت ببرند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۷۵۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوج ناهماهنگی در ایران؛ چرا ناگهان پنج کنسرت لغو شد؟

رویداد «ایران اکسپو» از امروز ۸ اردیبهشت‌ آغاز شده و تا ۱۲ اردیبهشت میزبان بیش از ۲۰۰۰ نفر از ۸۰ کشور در محل نمایشگاه بین‌المللی خواهد بود. در همین راستا اما نهادهای ذی‌صلاح دستور لغو کنسرت‌های موسیقی که قرار بود از ۶ تا ۱۲ اردیبهشت در دو سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی و اسپیناس پالاس برگزار شوند را صادر کرده‌اند و بدین ترتیب برگزاری این کنسرت‌ها به تاریخ دیگری موکول شده‌ است.

کنسرت‌هایی که لغو شده‌اند شامل کنسرت‌های مهدی احمدوند پنجشنبه ۶ اردیبهشت، فرزاد فرزین جمعه ۷ اردیبهشت (اسپیناس پالاس)، معین زندی دوشنبه ۱۰ اردیبهشت، امید حاجیلی سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت، کنسرت گرشا رضایی چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت می‌شوند؛ البته اجرای ناصر زینلی که قرار بود چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت در اسپیناس پالاس برگزار شود، هنوز در وضعیت بلیت‌فروشی قرار دارد و مشخص نیست که برگزاری آن لغو می‌شود یا خیر!

به گزارش ایسنا، زمانی که خبر لغو یک کنسرت موسیقی منتشر می‌شود، شاید اولین مقوله‌ای که به ذهن متبادر شود بحث احترام به مخاطب است؛ زیرا زمانی که یک هنرمند یا گروه موسیقی خبر برگزاری کنسرت خود را اعلام می‌کند، طرفداران او برای حضور در کنسرت برنامه‌ریزی و هزینه می‌کنند. گاه این برنامه‌ریزی‌ها برای حضور در یک کنسرت وقت و هزینه زیادی را می‌طلبد؛ چراکه به هر حال مخاطب باید چند ساعتی را برای حضور در یک کنسرت در نظر بگیرد و خرید بلیت‌ها حتی برای یک نفر هم هزینه سنگینی به همراه دارد.

با این وجود بارها شاهد بوده‌ایم که کنسرت‌های موسیقی پس از بلیت‌فروشی و در حالی که در چند قدمی برگزاری بوده‌اند، لغو شده‌اند؛ گویی که وقت و پول مردم هیچ ارزشی نداشته باشد.

برگزاری «ایران‌اکسپو» نیز رویدادی نیست که همین هفته پیش برای برگزاری آن تصمیم گرفته شده باشد که بخواهند کمتر از یک هفته مانده به برگزاری، کنسرت‌های دو سالن اسپیناس پالاس و میلاد نمایشگاه را لغو کنند. درحقیقت زمانی که قرار است بیش از ۲هزار نفر آن هم از ۸۰ کشور جهان در یک رویداد شرکت کنند، برگزارکنندگان باید همه جوانب از محل اقامت این افراد تا ایجاد ترافیک در محل برگزاری و اطراف آن را در نظر بگیرند که نخواهند دقیقه ۹۰ پول و زمان مردم را به هیچ بشمارند و به راحتی و بدون اینکه گویا اهمیتی داشته باشد، ۵ کنسرت را لغو کنند!

اما این در حالی است که کنسرت ناصر زینلی که قرار است ۱۲ اردیبهشت برگزار شود، در حال بلیت‌فروشی است؛ اگرچه که این روز مصادف است با روز آخر «ایران اکسپو» و از آنجایی که هتل اسپیناس در محدوده برگزاری این رویداد قرار دارد و احتمالا محل اقامت تعدادی از میهمانان باشد، با هجوم مخاطبان کنسرت به سالن و با وجود فعال بودن اکسپو، ترافیک سنگینی در آن محدوده ایجاد خواهد شد. از طرفی مشخص نیست که چرا وقتی که اعلام شده تمامی کنسرت‌های دو سالن اسپیناس پالاس و میلاد نمایشگاه تا روز ۱۲ اردیبهشت باید لغو شوند، چرا این کنسرت هنوز بلیت‌فروشی می‌کند؟!

دیگر خبرها

  • سلین دیون در مورد بیماری عصبی نادر خود می‌گوید / از لحاظ اخلاقی زندگی کردن روز به روز سخت‌تر می‌شود!
  • علم الهدی : برای حل مشکلات معیشتی کارگران نمی‌توانیم تنها به دنبال افزایش دستمزد باشیم
  • ماجرای لغو ۵ کنسرت در تهران
  • نماهنگ «نحن المنتقمون» منتشر شد/ یک موسیقی برای نمایش اقتدار
  • اوج ناهماهنگی در ایران؛ چرا ناگهان پنج کنسرت لغو شد؟
  • چرا پنج کنسرت در تهران لغو شد؟
  • اولین کنسرت در خانه رئال مادرید؛ برنابئو، میزبان فستیوال «دیوانه موسیقی» / عکس
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • عکس| تصاویری از کنسرت خواننده عصر جدید در کشورهای عربی/خوانندگی احسان یاسین در تونس
  • تأکید ائمه جمعه اردبیل بر رفع مشکلات معیشتی معلمان و کارگران