Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه موسیقی و تئاتر: اخبار حوزه تئاتر و موسیقی نیز همواره مخاطبان خاص خود را داشته و دارد؛ به همین خاطر در مطلب پیش رو تلاش کردیم مهمترین و جذاب ترین مطالب این حوزه را جمع آوری نموده و تقدیم علاقه مندان کنیم تا اگر امکان پیگیری مطالب در طول روز را ندارد، در یک زمان مشخص و یکجا از آنها مطلع شوند.به گزارش بولتن نیوز، تیتر مهمترین خبرهای امروز 24 اردیبهشت ماه 96، به صورت هایپرلینک در زیر آمده که شما می توانید با کلیک بر روی آنها به صورت اختصاصی وارد آن مطلب شوید؛ البته متن کامل این مطالب در ادامه مطلب نیز آمده است و شما می توانید متن کامل و تصاویر مرتبط عناوین را در ادامه مشاهده فرمایید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دبیر جشنواره ۲۱ تا ۱ ماه دیگر معرفی می شود/ مردی بدون مدرک کیلوییزندگی روزمره یک زن روی صحنهآماری از «ترین»‌های تئاترشهر«آسایشگاه» در تماشاخانه پالیز برپا می شودشهرام شکوهی به زودی باز می‌گرددغافلگیری خواننده پاپ در شب تولدشآلبوم «بیداد» پرویز مشکاتیان دیجیتالی شدسایه سنگین بلیت موسیقی بر سر مردم«پاپتی ها» از روزمرگی فرار می‌کنندمشروح اخباردبیر جشنواره ۲۱ تا ۱ ماه دیگر معرفی می شود/ مردی بدون مدرک کیلویی
مراسم اختتامیه بیستمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران شامگاه شنبه ۲۳۳ اردیبهشت ماه در تالار وحدت برگزار شد. در ابتدای این مراسم که اجرای آن بر عهده کیوان ساکت اف بود، فضل الله ایرجی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم روی صحنه حضور پیدا کرد و ارائه گزارشی آماری از برگزاری این دوره از جشنواره پرداخت.

وی در ادامه با تشکر از دبیران و متصدیان اجرای جشنواره بیستم تئاتر دانشگاهی تشکر کرد و افزود: همه مشکلات و قصور نظیر مشکلات اداری و مالی را به گردن می گیریم. من به دوستان دانشجو اعتماد کردم و فکر می کنم باید آزادی عمل به دانشجویان داد تا خلاقانه کار کنند.
تا ماه آینده دبیر جشنواره بیست و یکم تئاتر دانشگاهی نیز انتخاب و معرفی می شود. همچنین قرار است دبیرخانه جشنواره به مکان جدیدی منتقل و به عنوان دبیرخانه دائمی جشنواره تئاتر دانشگاهی فعالیت کندمدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم سپس به اعلام ۲ خبر درباره جشنواره تئاتر دانشگاهی پرداخت و اظهار کرد: دبیرخانه جشنواره بیستم به کار خود ادامه می دهد تا هفته آینده فراخوان بیست و یکمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران را اعلام می کنیم. تا ماه آینده دبیر جشنواره بیست و یکم تئاتر دانشگاهی نیز انتخاب و معرفی می شود. همچنین قرار است دبیرخانه جشنواره به مکان جدیدی منتقل و به عنوان دبیرخانه دائمی جشنواره تئاتر دانشگاهی فعالیت کند.
در این بخش از مراسم، برگزیدگان بخش پوستر جشنواره بیستم تئاتر دانشگاهی معرفی شدند. از میان رضا چاوشی، حسام صلح بیگ، مریم برادران، مهدی کیانی، آرمان کلهر و حسین پوراسماعیلی به عنوان کاندیداهای این بخش، لوح تقدیر به مهدی کیانی برای پوستر نمایش «کوریولانوس» و مریم برادران برای پوستر «توارد» اهدا شد. همچنین تندیس جشنواره به رضا چاوشی برای پوستر «تلورانس: یک اپرای صابونی» رسید.
در بخش برگزیدگان عکس، مهدی آشنا دبیر این بخش از بیستمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران از حاضران در مراسم خواست تا به احترام زنده یاد محمدرضا مسگری عکاس جوان تئاتر که هفته گذشته دار فانی را وداع گفت، ایستاده و یک دقیقه سکوت کنند. سپس از میان کیارش مسیبی، افرا شهبارزاده، سهیل صحرانورد و سیدضیاء الدین صفویان لوح تقدیر به صورت مشترک به افرا شهبارزاده و سهیل صحرانورد اهدا شد. کیارش مسیبی نیز تندیس جشنواره را دریافت کرد.
در بخش پژوهش جشنواره بیستم نیز لوح تقدیر به سپیده شمسی، سعید نکورزم و سمانه زارع پور اهدا شد.
سپس ضیاء هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم روی صحنه حضور پیدا کرد و گفت: خرسندم که ۴ سال در خدمت دانشجویان بودیم و فکر می کنم وقتی کار به خود دانشجویان و هنرمندان سپرده می شود، اتفاقات خوبی رخ می دهد. ما باید به عنوان مدیر بستر را فراهم کنیم و اصحاب فرهنگ و هنر بهترین کسانی هستند که می توانند کار را پیش ببرند. این جشنواره فرآیند موفق اعتماد به اصحاب فرهنگ و هنر است.
در بخش تجربه های اجرای بیستمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران، تندیس جشنواره به حسین توازن زاده برای نمایش «نرگس» اهدا شد و تمامی بازیگران این نمایش نیز لوح تقدیر دریافت کردند. همچنین هیأت داوران بخش تجربه های اجرای این دوره از جشنواره، نمایش «نرگس» را به دبیرخانه سی و ششمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر پیشنهاد کرد.
در بخش برگزیده جشنواره ها نیز تندیس جشنواره به مرتضی محمدی برای نمایش «مناقشه» رسید.
در ادامه قطب الدین صادقی روی صحنه تالار وحدت حضور پیدا کرد تا مراسم تجلیل از احمد کامیابی مسک از مدرسان با سابقه تئاتر انجام شود. صادقی در این بخش یادآور شد: عمدتا از بازیگران تجلیل می شود و کمترین تقدیرها به استادان دانشگاهی اختصاص دارد که الگوی بدی است. بدا به حال جامعه ای که دانشگاه ها و استادان ضعیف داشته باشد. ما حق نداریم دانشگاه ها را ضعیف کنیم و الگوهای ضعیف کمر عمل را می شکند.
کامیابی مسک خودساخته است و کسی چیزی به او پیشکش نکرده است. خودساخته بودن امتیاز بزرگی است. او تحصیلات خوبی دارد و مدرک کیلویی نگرفته استوی سپس درباره شخصیت و ویژگی های کامیابی مسک، اظهار کرد: کامیابی مسک خودساخته است و کسی چیزی به او پیشکش نکرده است. خودساخته بودن امتیاز بزرگی است. او تحصیلات خوبی دارد و مدرک کیلویی نگرفته است. کامیابی مسک هم تسلط علمی دارد و هم در شیوه و روش تدریس موفق است. او مردی است سلیم النفس که علیه هیچکدام از همکاران و افراد دیگر توطئه نکرده است. کامیابی مسک رابطه انسانی سالم دارد و در عین حال فاقد اعتماد به نفس کاذب است.
هادی حسنعلی نیز در ادامه به ایراد سخنانی درباره احمد کامیابی مسک پرداخت و پس از آن از کامیابی مسک تجلیل شد.
وی با بیان اینکه همیشه به اینکه افتخار می کنم بهترین جشنواره تئاتر دانشگاهی دنیا را داریم، اظهار کرد: امیدوارم تئاتر همانطور که تا به حال پیش رفته است، پیشرفت کند و دانشجویان به اخلاق، دانش و ایران توجه بیشتری داشته باشند.
در بخش مسابقه نمایشنامه نویسی جشنواره جایزه اکبر رادی، لوح تقدیر به صورت مشترک به حسین برفی نژاد برای «مکان تهران» و نیما نادری برای «بیماری» اهدا شد و مهین بهزادی برای «وقتی با بودا رخ در رخ شدی، بودا را بکش» تندیس جشنواره را دریافت کرد.
در بخش طراحی صحنه، از میان سعدی محمدی، سجاد امیرمجاهدی، یاور دره زهی، سمانه اسماعیلی، پوریا اخوان و نرگس بهروزیان به عنوان کاندیداها، لوح تقدیر به سجاد امیرمجاهدی برای «قضیه» و تندیس جشنواره به سعدی محمدی برای «تابستان» اهدا شد.
در بخش جلوه های بصری و نور هم لوح تقدیر به نمایش «آقامحمدخان» اهدا شد.
در بخش بازیگری مرد جشنواره از میان سعدی محمدی، محمدعلی ابراهیمی، امیر شمس، مصطفی امیری و کامبیز منصف به عنوان کاندیداها، لوح تقدیر به کامبیز منصف برای «کولی آشفته» و امیر شمس برای «مجلس مختلف خوانی» اهدا شد و سعدی محمدی برای «تابستان» تندیس جشنواره را دریافت کرد.
در بخش بازیگری زن جشنواره نیز از میان فرزانه زینتی، راشین دیدنده، صبا ایزدپناه، بیتا عزیزاقلی و زهرا مهرابی به عنوان کاندیداها، لوح تقدیر به بیتا عزیزاقلی برای «u+۲۶۳f» و راشین دیدنده برای «بی مرگی» اهدا شد و صبا ایزدپناه برای «کار خانگی» تندیس جشنواره را دریافت کرد. جوایز این بخش با حضور نوید محمدزاده و پانته آ پناهی ها اهدا شد.
در بخش نمایشنامه نویسی نیز لوح تقدیر به صبا نجاتی برای «مجلس مختلف خوانی» و تندیس جشنواره به پریسا میرعلی برای «u+۲۶۳f» اهدا شد.
در بخش کارگردانی نیز لوح تقدیر به پریسا میرعلی برای «u+۲۶۳f» و نرگس بهروزیان برای «کار خانگی» اهدا شد و سعدی محمدی نیز تندیس جشنواره را برای «تابستان» از آن خود کرد.

در این بخش از مراسم مسعود دلخواه که برای اهدای جوایز به برگزیدگان بخش کارگردانی روی صحنه حضور پیدا کرده بود، اظهار کرد: نمی دانم بودجه جشنواره چقدر هست ولی هر چه هست کم است. لیاقت دانشجویان خیلی بیشتر از برگزاری یک جشنواره تئاتر دانشگاهی در طول یک سال است. متأسفانه اگر استادان بخواهند با دانشجویان و جوانان مستعد کاری گروهی را انجام دهند هیچ حمایتی از آن ها نمی شود.
وی ادامه داد: در حال حاضر مشغول تمرین پروژه «مفیستو» با حضور تعدادی از دانشجویان و جوانان مستعد تئاتری هستیم ولی به دلیل نبود حمایت های لازم تمرین های این نمایش کنسل شده است. امیدوارم در چند روز آینده تمرین ها شروع شود و وزارت علوم، وزارت ارشاد و اداره کل هنرهای نمایشی حمایت لازم از تولید این پروژه گروهی را داشته باشند.
در پایان این مراسم نیز در بخش معرفی ۵ اثر برگزیده بیستمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران، مهدی گمار دبیر جشنواره اعلام کرد که از طریق بخش خصوصی مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان برای حمایت از این جشنواره جذب شده است.
سپس نمایش های «کار خانگی»، «تابستان»، «u+۲۶۳f»، مجلس مختلف خوانی» و «قضیه» به عنوان آثار برگزیده این جشنواره برای اجرای عمومی پیشنهاد شدند.
اجرای موسیقی توسط گروه «او و دوستانش» و همچنین پخش تیزرهایی از جشنواره و تصاویری از درگذشتگان و رخدادهای ناگوار سال گذشته، از جمله برنامه های مراسم اختتامیه بیستمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران بود.زندگی روزمره یک زن روی صحنه
نمایش "پاره‌های ساده" که هفت سال پیش هم توسط علی هاشمی در خانه نمایش اجرا شده بود، این بار با بازیگران متفاوتی به صحنه می‌رود، هاشمی در خصوص تفاوت‌های این اجرا نسبت به کار هفت سال پیش خود گفت: در حوزه متن تغییر زیادی صورت نگرفته، اما به لحاظ شیوه بازیگری و برداشتی که از شخصیت‌های در اجرا وجود دارد، این اجرا تفاوت‌های زیادی دارد. از سوی دیگر روابط انسانی مطرح شده در این متن همچنان زنده و به روز است، آنچه در این چند سال تغییر کرده حضور تکنولوژی در شبکه‌های اجتماعی در زندگی روزمره است که ما سعی کردیم این عناصر را وارد روابط آدم‌ها کنیم.

محور نمایش "پاره‌های ساده" یک زن و زندگی روزمره اوست، هاشمی در خصوص داستان این نمایش گفت: این نمایش درباره زندگی روزمره زنی به نام مهرناز در 13 روز عید است، اما نوع روایت این 13 روز با تکیه بر دفتر خاطرات این زن انجام می‌شود.
این کارگردان تئاتر در خصوص شیوه اجرای "پاره‌های ساده" نیز اشاره کرد: این نمایش هم مثل دیگر کارهای من در تئاتر یک نمایش رئالیستی است. بازی‌ها واقع‌گرا هستند اما در عناصر صحنه و ایجاد فضای اجرایی تلاش کرده‌ام که با رویکردی مینیمالیستی با متن برخورد کنم که این هم از شیوه‌های مورد علاقه من است و سعی می‌کنم فرم را این گونه وارد یک اجرای واقع‌گرا کنم.
هاشمی در خصوص اینکه چرا بعد از هفت سال دوباره سراغ این متن رفته است خاطرنشان کرد: این روزها متن خوب آنچنان زیاد نیست و این متن هم به نظر من همچنان متن خوب و جذابی محسوب می‌شود که تصویر دقیقی از روابط اجتماعی ارائه می‌کند و هنوز برای اجراکنندگان و مخاطب ما کهنه نشده است. من سال‌ها دلم می‌خواست که این متن را دوباره و به شکلی جدید و کامل‌تر اجرا کنم، چرا که اجرای آن زمان خودم را به طور کامل راضی نکرده بود و همواره دلم می‌خواست در فرصت مناسب‌تری آن را باز هم به صحنه ببرم.
"پاره‌های ساده" نوشته مهدی میرمحمدی است که در اجرای تازه آن بازیگرانی چون سیما تیرانداز، الهام شکیب، کاوه خداشناس، الناز شاهوردی، علی دستان‌پور، هاله گرجی، فرزانه سکوتی، رضا سخایی و شکوفه هاشمیان به ایفای نقش می‌پردازند. این نمایش هر شب ساعت 21 در تماشاخانه باران به صحنه می‌رود و اجرای آن تا 2 تیرماه ادامه خواهد داشت.آماری از «ترین»‌های تئاترشهر
مجموعه تئاتر شهر تهران که در ماه جاری 88 نمایش را در فضاهای نمایشی خود روی صحنه داشت تا بیست و دومین روز اردیبهشت‌ماه و در گرماگرم فضای سیاسی ناشی از انتخابات ریاست جمهوری میزبان 27 هزار و 558 تماشاگر بود.

سالن‌های مجموعه تئاترشهر با ظرفیت‌های متفاوتی که دارند، در اردیبهشت 96 یکی از ماه‌های پر مخاطب خود را پشت سر گذاشته و با تمام ظرفیت خود پذیرای مخاطبان تئاتر بودند.
نمایش «هملت» به کارگردانی آرش دادگر که 31 اجرا در تالار اصلی مجموعه تئاتر شهر داشت، میزبان 12 هزار و 628 تماشاگر بود و به فروش 2 میلیارد و 999 میلیون ریال دست یافت. برای این نمایش 6527 بلیت تمام‌بها ، 1055 بلیت تخفیف‌دار و 2172 بلیت میهمان ارائه شده است.
نمایش «بوف کور» که ناصر حسینی‌مهر آن را در تالار چهارسو اجرا کرد با 34 اجرا میزبان 3571 تماشاگر بوده و 690 میلیون و 125 هزار ریال در گیشه به نام خود ثبت کرد. برای این نمایش 2597 بلیت تمام بها ، 327 بلیت نیم بها و 647 بلیت میهمان ارائه شده است.
نمایش «بی پدر» به کارگردانی محمد مساوات نیز که در تالار قشقایی 40 اجرا داشت میزبان 4498 تماشاگر بود. این نمایش با ارائه 2404 بلیت تمام بها ، 1012 بلیت نیم بها ، 341 بلیت تخفیف دار و 741 بلیت میهمان در گیشه 795 میلیون و 700 هزار ریال داشت.
دیگر نمایش تالار قشقایی اجرای نمایشنامه خوانی «رگ و ریشه در به دری» با کارگردانی افسانه زمانی است که طی 3 اجرا میزبان 265 تماشاگر بوده و با 186 بلیت تمام بها ، 7 بلیت نیم بها ، 13 بلیت تخفیف دار و 59 بلیت میهمان رقم گیشه 39 میلیون و 980 هزار ریال برایش ثبت شده است.
تالار سایه مجموعه تئاتر شهر که به اجرای «محفل بی‌عاری» به کارگردانی سیاوش بهادری اختصاص داشته و تا کنون 17 اجرای آن پشت سر گذاشته شده میزبان 924 تماشاگر بوده است. برای این نمایش 309 بلیت تمام بها ، 158 بلیت نیم بها ، 136 بلیت تخفیف دار و 321 بلیت میهمان ارائه شده و گیشه آن 99 میلیون و 360 هزار ریال اعلام شده است.
«روح جهنمی» عنوان دیگر نمایش تالار سایه است که با کارگردانی بابک محمدی 11 اجرا را پشت سر گذاشته و تا کنون میزبان 398 تماشاگر بوده است. برای این نمایش نیز 75 بلیت تمام بها ، 19 بلیت نیم بها ، 3 بلیت تخفیف دار و 301 بلیت میهمان داشته که مبلغ 21 میلیون و 725 هزار ریال گیشه آن بوده است.
نمایش «کافه پولشری» به کارگردانی الهام پاوه‌نژاد در کافه تریای تالار اصلی مجموعه تئاتر شهر 32 بار اجرا شده و در مجموع 2399 تماشاگر داشته است. برای این نمایش که 361 میلیون و 300 هزار ریال گیشه داشته تعداد 1472 بلیت تمام بها ، 27 بلیت نیم بها ، 423 بلیت تخفیف دار و 477 بلیت میهمان ارائه شده است.
نمایش «برلین محمد یعقوبی» به کارگردانی آرین رضایی نیز که در پلاتو اجرا 39 نوبت روی صحنه رفت نیز 2875 تماشاگر داشت. برای این نمایش 2462 بلیت تمام بها ، 28 بلیت نیم بها و 385 بلیت میهمان ارائه شده و گیشه آن 371 میلیون و 400 هزار ریال ثبت شده است.«آسایشگاه» در تماشاخانه پالیز برپا می شود
نمایش «آسایشگاه» اثر هارولد پینتر و ترجمه رضا دادویی به کارگردانی محمد حسین زیکساری خردادماه در تماشاخانه پالیز اجرا خواهد شد. در خلاصه ی این اثر چنین آمده است: رییس آسایشگاه از معاونش در خصوص بیمار ٦٤٥٢ توضیح می خواهد، این در حالی است که این بیمار مرده است و ... .

محسن نوری، محمدحسین زیکساری، مهرداد مصطفوی، سروش شاکر، پرهام یدالهی، سمانه اسماعیلی، علی پویا قاسمی در این اثر به ایفای نقش می پردازند.
غزال مجتهدی طراح صحنه و لباس، مونا جعفری طراح گریم، علی کوزه گر طراح نور، رامین نودهقان طراح موسیقی و صدا، بهراد جوانبخت طراح گرافیک، حسین ایرجی دستیار کارگردان و برنامه ریز، رضا رضایی مدیرتولید، عسل فراهانی منشی صحنه، کامیار دریاکناری، پویا فرخنده کلام و فرگل موسوی گروه کارگردانی، انوش افتخاری دستیار طراح صحنه و لباس، سارا حدادی مدیر روابط عمومی- مکث، الهه حاجی زاده مشاور رسانه ای، امیرقالیچی تبلیغات مجازی، بهنود اناری کارگردان سینمایی، ساخت تیزر و عکاس، آرمین حاجی میرزاخانی دستیار کارگردان تیزر، پردیس عزیزی مشاور کارگردان و فیلمبردار تیزر دیگر عوامل این نمایش هستند.
این اثر از خردادماه در تماشاخانه پالیز روی صحنه خواهد رفت.شهرام شکوهی به زودی باز می‌گردد
امیرحسین کاشانیان رهبر ارکستر و تنظیم‌کننده بسیاری از آثار شهرام شکوهی خواننده موسیقی پاپ با اشاره به دلایل غیبت چند ماهه این خواننده در حوزه اجراهای زنده و تولید آلبوم و تک آهنگ ها توضیح داد: قبل از هر چیزی باید بگویم که هیچ گونه مشکلی برای شهرام شکوهی به وجود نیامده فقط وی در این مدت درگیر یکسری مشکلات جسمی بوده که خوشبختانه همه این مشکلات مرتفع شده و ما به زودی با قدرت روی صحنه های کنسرت ها حضور خواهیم داشت.

وی ادامه داد: به طور حتم بعد از پایان ماه مبارک رمضان دور جدید فعالیت های ما آغاز خواهد شد و به محض قطعی شدن برنامه کنسرت ها درباره این اجراها اطلاع رسانی می کنیم. البته غیر از این موارد مدتی است روی تک آهنگ ها تمرکز داریم که در آینده ای نزدیک به صورت زمان بندی شده در دسترس علاقه مندان قرار می گیرد. باز هم تاکید می کنم که هیچ گونه مسائل حاشیه ای درباره فعالیت های شهرام شکوهی وجود ندارد و ما به زودی فعالیت های جدید را آغاز می کنیم.
شهرام شکوهی یکشنبه شب ۲۶ دی ماه بعد از مدت ها تازه ترین کنسرت خود را در قالب سی و دومین جشنواره موسیقی فجر در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی تهران برگزار کرد. در این کنسرت قطعاتی از آلبوم های «مدارا»، «کولی عشق» و « تا نفس هست» برای مخاطبان اجرا شد.
وی که این بار بدون عینک همیشگی اش در کنسرت حضور پیدا کرده بود، توضیح داد: «در فصل جدید فعالیت‌هایم همزمان با برگزاری جشنواره موسیقی فجر در خدمت شما هستیم. البته مدتی نبودیم و کم‌کار بودیم اما از این پس پرکارتر از گذشته خواهم بود. مدتی بود که به دلیل برخی از ناراحتی ها و مشکلاتی که داشتم تصمیم داشتم به گوش های نازنین شما زحمت ندهم، اما هر چه این فاصله ها از لحاظ زمانی بیشتر می شد این خلاء درونی برای من آزاردهنده تر از ناراحتی جسمانی بود. به هر ترتیب خنده ها، شادی ها و اشک های شما برای من جذاب است که امیدوارم همیشه من را بپذیرید و ما را دوست داشته باشید.»
«داغ اون روز»، «این رسم کجاست»، «دل دیوونه»، «اسیر عشق»، «مدارا»، «دلتنگم»، «هوس»، «توبه شکستم»، «دلبری از تو»، «ای دل نرو»، «اسیری»، «عاشقان» و «انگیزه» قطعاتی بودند که در این کنسرت توسط گروه شهرام شکوهی برای مخاطبان اجرا شد.غافلگیری خواننده پاپ در شب تولدش
پس از کنسرت موفق محسن یگانه در آلمان که اخیراً در سه شهر این کشور برگزار شد، خواننده خواننده آلبوم پرطرفدار "رگ خواب" با استقبال از کنسرت‌هایش درتهران رو‌به‌رو شده و شب گذشته آخرین اجرای خود را بعد از دو بار تمدید روی صحنه برد.

در حین پخش تیزر شرکت فرهنگی هنری "آوای فروهر"، با پخش تصاویر موزیک ویدئوی "بهت قول میدم" هواداران یگانه با تشویق و همخوانی این قطعه‌ی محبوب انرژی جذابی به سالن بخشیدند که این انرژی با پخش نماهنگی از قطعه‌ی تازه منتشر شده "پا به پای تو" نیز، بیشتر از قبل شد.
نوازنده‌ها با تشویق مردم روی

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۹۴۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا پنج کنسرت در تهران لغو شد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رویداد «ایران اکسپو» از امروز ۸ اردیبهشت‌ آغاز شده و تا ۱۲ اردیبهشت میزبان بیش از ۲۰۰۰ نفر از ۸۰ کشور در محل نمایشگاه بین‌المللی خواهد بود. در همین راستا اما نهادهای ذی‌صلاح دستور لغو کنسرت‌های موسیقی که قرار بود از ۶ تا ۱۲ اردیبهشت در دو سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی و اسپیناس پالاس برگزار شوند را صادر کرده‌اند و بدین ترتیب برگزاری این کنسرت‌ها به تاریخ دیگری موکول شده‌ است.

کنسرت‌هایی که لغو شده‌اند شامل کنسرت‌های مهدی احمدوند پنجشنبه ۶ اردیبهشت، فرزاد فرزین جمعه ۷ اردیبهشت (اسپیناس پالاس)، معین زندی دوشنبه ۱۰ اردیبهشت، امید حاجیلی سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت، کنسرت گرشا رضایی چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت می‌شوند؛ البته اجرای ناصر زینلی که قرار بود چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت در اسپیناس پالاس برگزار شود، هنوز در وضعیت بلیت‌فروشی قرار دارد و مشخص نیست که برگزاری آن لغو می‌شود یا خیر!

به گزارش ایسنا، زمانی که خبر لغو یک کنسرت موسیقی منتشر می‌شود، شاید اولین مقوله‌ای که به ذهن متبادر شود بحث احترام به مخاطب است؛ زیرا زمانی که یک هنرمند یا گروه موسیقی خبر برگزاری کنسرت خود را اعلام می‌کند، طرفداران او برای حضور در کنسرت برنامه‌ریزی و هزینه می‌کنند. گاه این برنامه‌ریزی‌ها برای حضور در یک کنسرت وقت و هزینه زیادی را می‌طلبد؛ چراکه به هر حال مخاطب باید چند ساعتی را برای حضور در یک کنسرت در نظر بگیرد و خرید بلیت‌ها حتی برای یک نفر هم هزینه سنگینی به همراه دارد.

با این وجود بارها شاهد بوده‌ایم که کنسرت‌های موسیقی پس از بلیت‌فروشی و در حالی که در چند قدمی برگزاری بوده‌اند، لغو شده‌اند؛ گویی که وقت و پول مردم هیچ ارزشی نداشته باشد.

برگزاری «ایران‌اکسپو» نیز رویدادی نیست که همین هفته پیش برای برگزاری آن تصمیم گرفته شده باشد که بخواهند کمتر از یک هفته مانده به برگزاری، کنسرت‌های دو سالن اسپیناس پالاس و میلاد نمایشگاه را لغو کنند. درحقیقت زمانی که قرار است بیش از ۲هزار نفر آن هم از ۸۰ کشور جهان در یک رویداد شرکت کنند، برگزارکنندگان باید همه جوانب از محل اقامت این افراد تا ایجاد ترافیک در محل برگزاری و اطراف آن را در نظر بگیرند که نخواهند دقیقه ۹۰ پول و زمان مردم را به هیچ بشمارند و به راحتی و بدون اینکه گویا اهمیتی داشته باشد، ۵ کنسرت را لغو کنند!

اما این در حالی است که کنسرت ناصر زینلی که قرار است ۱۲ اردیبهشت برگزار شود، در حال بلیت‌فروشی است؛ اگرچه که این روز مصادف است با روز آخر «ایران اکسپو» و از آنجایی که هتل اسپیناس در محدوده برگزاری این رویداد قرار دارد و احتمالا محل اقامت تعدادی از میهمانان باشد، با هجوم مخاطبان کنسرت به سالن و با وجود فعال بودن اکسپو، ترافیک سنگینی در آن محدوده ایجاد خواهد شد. از طرفی مشخص نیست که چرا وقتی که اعلام شده تمامی کنسرت‌های دو سالن اسپیناس پالاس و میلاد نمایشگاه تا روز ۱۲ اردیبهشت باید لغو شوند، چرا این کنسرت هنوز بلیت‌فروشی می‌کند؟!

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900224

دیگر خبرها

  • مظلوم‌تر از تئاتر، موسیقی اصیل ایرانی است/ تخصیص یارانه دولتی برای سفره فرهنگی مردم
  • مظلوم‌تر از تئاتر، موسیقی اصیل ایرانی است/تخصیص یارانه دولتی برای سفره فرهنگی مردم
  • علیرضا طلیسچی: وضعیت موسیقی در ایران خوب است
  • همکاری سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و اداره کل هنرهای نمایشی برای تولید آثار نمایشی
  • چرا پنج کنسرت در تهران لغو شد؟
  • اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهر‌های استان گلستان
  • پرهام خاکزاد با «بیرون پشت در» به تئاترشهر می‌آید
  • «بیرون پشت در» را در تئاتر شهر ببینید!
  • اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهرهای استان گلستان
  • حال موسیقی ایران خوب است